Werken bij

Vluchtelingen Steunpunt Groene Hart is een kleine non-profit organisatie. Wij werken graag met mensen die zich graag inzetten voor hun medemens. Op dit moment zijn er geen vacatures. Toch geïnteresseerd om voor ons te werken? Stuur dan een open sollicitatie.

Het Vluchtelingen Steunpunt Groene Hart verzorgt de eerste opvang en gedurende 2 jaar de maatschappelijke begeleiding van asielzoekers die een verblijfsstatus hebben gekregen en zich vestigen in Woerden of Oudewater. Dat doen we met een kleine professionele staf en een team van vrijwilligers en stagiairs. Voor de organisatie van de maatschappelijke begeleiding en de werving, inzet en coördinatie van de stagiairs en vrijwilligers zijn wij op zoek naar een

Op zoek naar zinvol en boeiend vrijwilligerswerk? 

In ons enthousiaste team is plaats voor mensen die gemotiveerd zijn om ondersteuning te geven aan mensen die uit verre landen hun weg moeten vinden in ons land. Het vrijwilligerswerk is zeer divers: van creatief tot ondersteunend. Niet alle werkzaamheden nemen evenveel tijd in beslag. Er zijn, afhankelijk van vaardigheden en interesses en beschikbaarheid, verschillende mogelijkheden om actief te zijn. Het kan variëren van het draaien van spreekuren, verrichten van huisbezoek, eerste opvang en begeleiding van vluchtelingen als ‘maatje’, geven van taallessen, verzorgen van vervoer, verrichten van organisatorische werkzaamheden, webdesign en gewoon ‘klussen’ met, bij, voor vluchtelingen.

Wil je werken bij ons als vrijwilliger? Neem contact met ons op voor meer informatie!