Mooie naturalisatieceremonie in Woerden

//Mooie naturalisatieceremonie in Woerden

Zaterdag 15 december vond een mooie naturalisatieceremonie plaats in Woerden, waarin ruim 20 oud-cliënten van het Vluchtelingen Steunpunt ceremonieel het Nederlanderschap verwierven. Daarbij werden ze onder toeziend oog van o.a. onze collega’s Jacqueline van Leeuwen en Sanne Koers toegesproken door burgemeester Victor Molkenboer. Om in aanmerking te komen voor naturalisatie moeten de mensen in principe minimaal vijf jaar in Nederland zijn geweest en met succes het inburgeringsexamen hebben afgerond. Wij zijn er altijd weer trots op dat onze cliënten zo hard werken om volwaardig onderdeel van de Nederlandse samenleving te worden! Elke nieuwe Nederlander ontving een mooie roos van Puur & Groen uit Woerden!

 

2018-12-15T12:36:22+00:00

Leave A Comment