VSGH loopt mee met Nacht voor de Vluchteling: Sponsor ons!

//VSGH loopt mee met Nacht voor de Vluchteling: Sponsor ons!

Woerden voor de Trekvogels

Op 17 juni lopen wij in Amsterdam met ons team “Woerden voor de Trekvogels” 20 km. tijdens de Nacht van de Vluchteling.
Vluchtelingen Steunpunt Groene Hart doet dit samen met statushouders uit Woerden en Oudewater en burgerinitiatief “Wij zijn Woerden”.

Wij lopen 20 km om aandacht te vragen voor de vele mensen die wereldwijd onder erbarmelijke omstandigheden leven omdat ze hun land zijn ontvlucht voor oorlog en geweld.
De opbrengsten gaan naar hulpprojecten van Stichting Vluchteling in Syrië, Zuid Soedan, Niger, Tsjaad en vele andere landen.

We trainen wekelijks in de omgeving van Woerden. Inmiddels bestaat ons team uit meer dan 45 personen.
Sponsor ons en maak het verschil voor vluchtelingen wereldwijd! Ga naar https://www.nachtvandevluchteling.nl/woerdenvoordetrekvogels20

Ons zusterteam Woerden voor de Trekvogels 40 loopt van Rotterdam naar den Haag. Zie https://www.nachtvandevluchteling.nl/woerdenvoordetrekvogels40

We zoeken ook nog sponsoren voor onze organisatiekosten voor het evenement. Neem kontakt op met Anneke de Jong van VSGH, annekedejong@vluchtelingensteunpunt.nl of bel 0348-424986. Financiële bijdragen voor de organisatie zijn ook welkom, doneer dan op:

Stichting Vluchtelingen Steunpunt Groene Hart
NL96 INGB 0006 1189 92
te Woerden
0vv organisatie Nacht van de Vluchteling

De Flyer werd voor ons belangeloos ontworpen door Frank Leenards van 2business in Harmelen
Hartelijk dank, Frank!

PS: de wandeling vindt plaats tijdens de Ramadan. Dat betekent dat een aantal mensen uit ons team vastend de wandeling zullen lopen. Extra zwaar dus!

2017-06-14T20:29:38+00:00

Leave A Comment