Zing Nederlands met me! Learn Dutch while singing!

//Zing Nederlands met me! Learn Dutch while singing!Op verzoek van ‘Wij zijn Woerden’, organiseert Het Klooster op vrijdag 24 februari voor de eerste keer de avond ‘Zing Nederlands Met Me’. Onder leiding van zangdocenten en begeleid door een docent piano lichte muziek van het Klooster, krijgen vluchtelingen en statushouders al zingend de gelegenheid hun Nederlands bij te spijkeren.

De teksten van de zeven uitverkoren liedjes komen zo spoedig mogelijk op de website van Het Klooster te staan met Teksten-en-vertalingen-Zing-Nederlands-Met-Me-1-1-1 in het Arabisch, Tigrinya en Engels plus een link naar youtube filmpjes met de gezongen versies.

Doe mee! Aanmelden is niet nodig.  Vrijdag 24 februari,  inloop 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. Duur: ongeveer 1 uur.

Flyer Zing Nederlands Met Me 24-2-17

 

2017-03-24T16:53:08+00:00

Leave A Comment