Coördinator Jacqueline van vluchtelingensteunpunt

//Coördinator Jacqueline van vluchtelingensteunpunt

Verjaardagskaart-Jacqueline

Jacqueline, coördinator vluchtelingensteunpunt in het zonnetje!

Het vluchtelingensteunpunt viert feest! Vandaag is onze coördinator Jacqueline jarig.
Jacqueline begeleidt als coördinator stagiairs en vrijwilligers bij de maatschappelijke begeleiding van vluchtelingen. En dat doet ze heel goed!
Haar persoonlijke aanpak is heel doeltreffend. Zowel voor de vluchtelingen als voor de stagiairs en vrijwilligers is ze een vraagbaak. Jacqueline deelt haar kennis graag, wat door ons enorm wordt gewaardeerd. Altijd tijd voor anderen en altijd een vriendelijk woord, dat is Jacqueline ten voeten uit.
Naast het ondersteunen van vrijwilligers en stagiairs bij de maatschappelijke begeleiding is ze ook contactpersoon voor organisaties die met het vluchtelingensteunpunt samenwerken, zoals Fermwerk. Iedereen kan op haar bouwen.
Voor haar cliënten is Jacqueline een rots in de branding, net als voor haar collega’s. Niets is haar teveel. Haar kritiek is opbouwend, nooit afbrekend. En dat stimuleert ons allemaal!
Jacqueline, gefeliciteerd met je verjaardag! Enorm bedankt voor het afgelopen jaar. We hopen nog jaren van jou bij het vluchtelingensteunpunt te mogen genieten. Deze dag zetten we jou in het zonnetje. Dat heb je echt verdiend!

2017-03-24T16:53:09+00:00