Uitreiking opbrengst kunstwerk Eddy Zoey

//Uitreiking opbrengst kunstwerk Eddy Zoey

Opbrengst kunstwerk Eddy Zoey uitgereikt aan onze tolken

Op 24 september heeft Galerie Van Slagmaat een kunstwerkje geveild van Eddy Zoey. Dit kleine doek bracht €150,- op. Deze opbrengst is naar ons vluchtelingensteunpunt gegaan. Op 14 december is er is een cheque uitgereikt aan onze drie tolken Manhal, Mulham en Hazem die dag en nacht aanwezig waren bij de noodopvang in Snellerpoort.

Wij waarderen hun inzet als vrijwilligers op onder meer het spreekuur, maar ook bij de noodopvang waar zij asielzoekers dag en nacht hebben bijgestaan. Betere begeleiders dan deze ervaringsdeskundigen konden ze zich bij de noodopvang niet wensen.

Vluchtelingen Steunpunt Groene Hart is enorm trots op deze drie tolken en andere vrijwilligers. Op deze manier hebben we Manhal, Mulham en Hazem willen bedanken voor hun inzet voor asielzoekers en vluchtelingen. Wij kunnen altijd op ze rekenen. Chapeau voor hen! En uiteraard bedanken we ook Galerie van Slagmaat en Eddy Zoey voor de organisatie en medewerking.

V.l.n.r.-Mulham-Hazem-en-Manhal-1024x768

2017-03-24T16:53:09+00:00