Sinterklaas en Pieterbaas

//Sinterklaas en Pieterbaas

DSC_0161

Sinterklaas op bezoek bij Vluchtelingen Steunpunt Groene Hart

28 november was het zover. Sinterklaas kwam met zijn Pieten op bezoek bij Concordia in Woerden. De kindertjes van onze vluchtelingen waren er klaar voor. Een spannende middag voor ze, want ze zijn niet met Sinterklaas opgegroeid. En wat konden ze eigenlijk verwachten van Sint en Piet…?

Kosten nog moeite zijn gespaard om een glimlach op de gezichten van onze kinderen te toveren. Het was een heel groot feest met een verrassingsoptreden van Attitude 54 Dancestudio. Een wervelende show!  En de kinderen dansten gezellig mee, net als alle Pieten. Het spannendste moment kwam toen Sinterklaas de cadeautjes uit ging delen.

Vol verwachting keken de kindertjes hoe iedereen zijn cadeautje in ontvangst nam. Zou er wat voor hen bij zijn? En ja hoor, de Sint had iets meegebracht voor ieder kind. Dolgelukkig namen ze de cadeaus in ontvangst. Met volle maagjes en helemaal tevreden gingen de kinderen aan het eind van de dag naar huis. Het was een geslaagde dag dankzij Kiwanis, fotograaf Jaap Paauwe en de dolgelukkige kinderen! Bekijk hier alle foto’s.

 

DSC_0122-681x1024 DSC_0061-1024x681 DSC_0013-1024x681

 

2017-03-24T16:53:09+00:00