Vrijwilligersmarkt Woerden

//Vrijwilligersmarkt Woerden

Een vrijwilligersmarkt voor iedereen

Vluchtelingen Steunpunt Groene Hart was afgelopen zaterdag aanwezig bij de vrijwilligersmarkt op het Kerkplein in Woerden. Gewapend met een nieuwe banner ging het team aan de slag vergezeld van een stralend zonnetje.

De opkomst was groot. Het team was relaxt. Er kwamen veel mensen voor informatie, maar ook om over de gebeurtenissen van afgelopen vrijdag te praten. Die hebben een diepe indruk gemaakt op vele Woerdenaren. Het is goed om te weten dat de acties van vrijdag door zovelen wordt afgekeurd. Dat is goed voor het saamhorigheidsgevoel.

Onze deelname aan de vrijwilligersmarkt was niet alleen een succes wat betreft de aanmeldingen voor vrijwilligers, maar ook vanwege het persoonlijk contact met de inwoners van Woerden. Zowel vluchtelingen als oorspronkelijke inwoners kwamen bij ons langs voor een praatje. Al met al was het een geslaagde dag.

Vrijwilligersmarkt2-10-oktober-2015

 

2017-03-24T16:53:20+00:00