Culturele activiteiten: Sinterklaas

//Culturele activiteiten: Sinterklaas

Sinterklaas en Pieterbaas

De zomer was nog niet voorbij of er lagen al pepernoten in de schappen van de supermarkt. Ja, dan kunnen wij niet achterblijven… Voor je het weet is het november en doet Sinterklaas met zijn kleurrijke gezelschap ons stadje aan. De intocht laat niet lang op zich wachten.

Uiteraard laat Vluchtelingen Steunpunt Groene Hart dit niet aan zich voorbijgaan. Wij houden óók van gezelligheid. Dus vandaag hadden we hoog bezoek van twee dames van Kiwanis, die ons meehelpen het Sinterklaasfeest te organiseren. Onze Sint slaat niemand over, dus ook geen kindertjes van onze vluchtelingen.

Er valt nog veel te doen, maar daar draaien wij onze hand niet voor om. De Pieten staan te trappelen om de vluchtelingen te verwennen. En wij… wij zijn er nog even zoet mee! Maar ja, wie zoet is krijgt lekkers!

Voorbereiding-Sinterklaas-29sept15

2017-03-24T16:53:20+00:00